En långsiktig samverkan i Värmland

19 september 2018

I går eftermiddag tecknades avtal mellan ByggDialog och Hammarö kommun för ett strategiskt partneringsamarbete som sträcker sig fram till årsskiftet 2025/2026. Avtalet skrevs på vid Hammarlundens skola, en skola som är tänkt att vara bland de första ut i skolsatsningen.

Det nya samverkansprojektet är planerat att starta nu i höst och kontraktet gäller 7 skolor och förskolor, med optioner för ytterligare 11 skolor, förskolor och idrottshallar. I projektet ska befintliga skolor och förskolor utvecklas och nya skollokaler ska byggas för att möta kommunens framtida behov.

Ett av ByggDialogs specialområden är att i partneringform leda processen med att utveckla och bygga skolor. Vi är jättestolta och glada över att, med den erfarenhet och kunskap vi byggt upp i olika projekt genom åren, få bidra till Hammarös utveckling, säger Jörgen Sundhäll VD ByggDialog

Bo Rohm områdeschef ByggDialog, Jörgen Sundhäll VD ByggDialog, Per Aspengren och Rickard Enér båda från Hammarö Kommun utanför Hammarlundens skola efter att avtalet skrivits på.

Bo Rohm områdeschef ByggDialog, Jörgen Sundhäll VD ByggDialog, Per Aspengren och Rickard Enér båda från Hammarö Kommun utanför Hammarlundens skola efter att avtalet skrivits på.

Genom att tillhandahålla lokaler som är anpassade för framtidens behov och som skapar de bästa förutsättningarna för kommunens barn, elever och skolpersonal hoppas Hammarö kommun att Hammarö ska bli en bra plats att växa upp på.

Läs pressmeddelandet från ByggDialog och Hammarö kommun i sin helhet här.

Mattias borrar hål för formstag i motorfundament.

Våra hantverkareVisa galleri >>

Byggdialog2023-beskuren

Karriär och jobb

Vi har ett växande behov av nya medarbetare som är intresserade av att bidra till samhällsbyggandet och utvecklas i ett expansivt företag. Välkommen till oss!

Läs mer >>

Erik Olsson

Alla uppgifter om din kontaktperson

Läs om erfarenheter och hitta kontaktuppgifter till Byggdialogs alla tjänstemän här. Gå till sidan med kontaktpersoner.

referens_helmia01

Bilder på referensprojekt

Besök vår avdelning för referensprojekt och titta på nytagna bilder från exempelvis Sunne bibliotek, Outokumpo Degerfors, Helmia Karlstad. Klicka här.

Kontaktuppgifter:

Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
Telefon: +46(0)10-459 88 00


Se karta >

Tilldelningsbeslut, nya samarbeten och kontrakt

En långsiktig samverkan i Värmland

19 september 2018
I går eftermiddag tecknades avtal mellan ByggDialog och Hammarö kommun för ett strategiskt partneringsamarbete...
Läs hela »