Alexandra Sterner ny projektledare på ByggDialog

10 januari 2018

I vårt arbete med att ytterligare stärka företagets kapacitet att driva, samordna och genomföra komplexa projekt i partneringsamverkan har vi har rekryterat Alexandra Sterner som projektledare.

Alexandra har lång erfarenhet i rollen som projekterings- och projektledare och har jobbat med komplexa byggprojekt inom både vård, skola och bostäder. De senaste åren har hon medverkat i det stora operationsprojektet vid Centralsjukhuset i Karlstad som Skanska genomfört tillsammans med Landstingsfastigheter i Värmland. Hon har också tidigare arbetat som både beställare på fastighetsbolag och som konsult, vilket har gett henne en bred och gedigen kompetens inom byggbranschens alla led.

I sin roll som projektledare på ByggDialog kommer Alexandra ansvara för att projekt genomförs enligt tids- och kostnadsmål samt leda och säkerställa partneringprocessen i projekt. Alexandra börjar sin anställning den 15 januari.

Vi välkomnar Alexandra till vårt team!

Johnny Axelsson kapar fasadskivor.

Våra hantverkareVisa galleri >>

referens_helmia01

Bilder på referensprojekt

Besök vår avdelning för referensprojekt och titta på nytagna bilder från exempelvis Sunne bibliotek, Outokumpo Degerfors, Helmia Karlstad. Klicka här.

Byggdialog2023-beskuren

Karriär och jobb

Vi har ett växande behov av nya medarbetare som är intresserade av att bidra till samhällsbyggandet och utvecklas i ett expansivt företag. Välkommen till oss!

Läs mer >>

Erik Olsson

Alla uppgifter om din kontaktperson

Läs om erfarenheter och hitta kontaktuppgifter till Byggdialogs alla tjänstemän här. Gå till sidan med kontaktpersoner.

Kontaktuppgifter:

Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
Telefon: +46(0)10-459 88 00


Se karta >

Tilldelningsbeslut, nya samarbeten och kontrakt

ByggDialog skriver kontrakt med Västerporten fastigheter

11 december 2017
ByggDialog har tecknat fas 2-kontrakt med Västerporten fastigheter i Örebro för projektet Neutronen 1,...
Läs hela »