Alexandra Sterner ny projektledare på ByggDialog

10 januari 2018

I vårt arbete med att ytterligare stärka företagets kapacitet att driva, samordna och genomföra komplexa projekt i partneringsamverkan har vi har rekryterat Alexandra Sterner som projektledare.

Alexandra har lång erfarenhet i rollen som projekterings- och projektledare och har jobbat med komplexa byggprojekt inom både vård, skola och bostäder. De senaste åren har hon medverkat i det stora operationsprojektet vid Centralsjukhuset i Karlstad som Skanska genomfört tillsammans med Landstingsfastigheter i Värmland. Hon har också tidigare arbetat som både beställare på fastighetsbolag och som konsult, vilket har gett henne en bred och gedigen kompetens inom byggbranschens alla led.

I sin roll som projektledare på ByggDialog kommer Alexandra ansvara för att projekt genomförs enligt tids- och kostnadsmål samt leda och säkerställa partneringprocessen i projekt. Alexandra börjar sin anställning den 15 januari.

Vi välkomnar Alexandra till vårt team!

Erik Olsson

Alla uppgifter om din kontaktperson

Läs om erfarenheter och hitta kontaktuppgifter till Byggdialogs alla tjänstemän här. Gå till sidan med kontaktpersoner.

Rasmus skjuter list

Våra hantverkareVisa galleri >>

referens_helmia01

Bilder på referensprojekt

Besök vår avdelning för referensprojekt och titta på nytagna bilder från exempelvis Sunne bibliotek, Outokumpo Degerfors, Helmia Karlstad. Klicka här.

Byggdialog2023-beskuren

Karriär och jobb

Vi har ett växande behov av nya medarbetare som är intresserade av att bidra till samhällsbyggandet och utvecklas i ett expansivt företag. Välkommen till oss!

Läs mer >>

Kontaktuppgifter:

Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
Telefon: +46(0)10-459 88 00


Se karta >

Tilldelningsbeslut, nya samarbeten och kontrakt

En långsiktig samverkan i Värmland

19 september 2018
I går eftermiddag tecknades avtal mellan ByggDialog och Hammarö kommun för ett strategiskt partneringsamarbete...
Läs hela »