Högt betyg i vår medarbetarundersökning

1 december 2017

ByggDialgos anställda trivs med både med både sin arbetssituation och med ByggDialog som arbetsgivare. Det visar årets medarbetarundersökning som genomförts under hösten.

För tredje året i rad har vi genomfört en medarbetarundersökning för alla våra anställda. Mätningen visar att över 95 % av våra medarbetare är nöjda eller mycket nöjda med sin arbetssituation. Även ByggDialog som arbetsgivare får högt betyg, med ett medarbetarindex på NPS* 66. Mer än 70 % vår personal är så kallade ambassadörer, d.v.s. stolta engagerade medarbetare som aktivt och gärna rekommenderar ByggDialog som arbetsgivare.

Nöjdast är våra medarbetare med arbetsklimat, arbetskamrater, samarbete och utvecklingsmöjligheter. Man upplever också att ByggDialog är ett stabilt och tryggt företag med roliga och utmanande projekt.

Vårt mål är att sprida en positiv företagskultur där man som anställd är delaktig i företagets utveckling, får skräddarsydd kompetensutveckling och har kul tillsammans. Därför är vi både stolta och glada över resultatet och kommer fortsätta arbeta aktivt för våra medarbetares bästa.

 

* NPS är ett medarbetarindex som mäts på en skala på -100 till +100, där 7 är genomsnittsresultatet i nordiska företag. 66 anses vara ett mycket högt index. 77 % av medarbetarna deltog i undersökningen.

Mikael klipper metallskena för mellanvägg

Våra hantverkareVisa galleri >>

referens_helmia01

Bilder på referensprojekt

Besök vår avdelning för referensprojekt och titta på nytagna bilder från exempelvis Sunne bibliotek, Outokumpo Degerfors, Helmia Karlstad. Klicka här.

Byggdialog2023-beskuren

Karriär och jobb

Vi har ett växande behov av nya medarbetare som är intresserade av att bidra till samhällsbyggandet och utvecklas i ett expansivt företag. Välkommen till oss!

Läs mer >>

Erik Olsson

Alla uppgifter om din kontaktperson

Läs om erfarenheter och hitta kontaktuppgifter till Byggdialogs alla tjänstemän här. Gå till sidan med kontaktpersoner.

Kontaktuppgifter:

Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
Telefon: +46(0)10-459 88 00


Se karta >

Tilldelningsbeslut, nya samarbeten och kontrakt

En långsiktig samverkan i Värmland

19 september 2018
I går eftermiddag tecknades avtal mellan ByggDialog och Hammarö kommun för ett strategiskt partneringsamarbete...
Läs hela »