Högt betyg i vår medarbetarundersökning

1 december 2017

ByggDialgos anställda trivs med både med både sin arbetssituation och med ByggDialog som arbetsgivare. Det visar årets medarbetarundersökning som genomförts under hösten.

För tredje året i rad har vi genomfört en medarbetarundersökning för alla våra anställda. Mätningen visar att över 95 % av våra medarbetare är nöjda eller mycket nöjda med sin arbetssituation. Även ByggDialog som arbetsgivare får högt betyg, med ett medarbetarindex på NPS* 66. Mer än 70 % vår personal är så kallade ambassadörer, d.v.s. stolta engagerade medarbetare som aktivt och gärna rekommenderar ByggDialog som arbetsgivare.

Nöjdast är våra medarbetare med arbetsklimat, arbetskamrater, samarbete och utvecklingsmöjligheter. Man upplever också att ByggDialog är ett stabilt och tryggt företag med roliga och utmanande projekt.

Vårt mål är att sprida en positiv företagskultur där man som anställd är delaktig i företagets utveckling, får skräddarsydd kompetensutveckling och har kul tillsammans. Därför är vi både stolta och glada över resultatet och kommer fortsätta arbeta aktivt för våra medarbetares bästa.

 

* NPS är ett medarbetarindex som mäts på en skala på -100 till +100, där 7 är genomsnittsresultatet i nordiska företag. 66 anses vara ett mycket högt index. 77 % av medarbetarna deltog i undersökningen.

referens_helmia01

Bilder på referensprojekt

Besök vår avdelning för referensprojekt och titta på nytagna bilder från exempelvis Sunne bibliotek, Outokumpo Degerfors, Helmia Karlstad. Klicka här.

Erik Olsson

Alla uppgifter om din kontaktperson

Läs om erfarenheter och hitta kontaktuppgifter till Byggdialogs alla tjänstemän här. Gå till sidan med kontaktpersoner.

Byggdialog2023-beskuren

Karriär och jobb

Vi har ett växande behov av nya medarbetare som är intresserade av att bidra till samhällsbyggandet och utvecklas i ett expansivt företag. Välkommen till oss!

Läs mer >>

Bo Westerling håller på med armering av transformatorstation.

Våra hantverkare



Visa galleri >>

Kontaktuppgifter:

Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
Telefon: +46(0)10-459 88 00


Se karta >

Tilldelningsbeslut, nya samarbeten och kontrakt

ByggDialog skriver kontrakt med Västerporten fastigheter

11 december 2017
ByggDialog har tecknat fas 2-kontrakt med Västerporten fastigheter i Örebro för projektet Neutronen 1,...
Läs hela »