Vi söker produktionschefer till Göteborg, Skövde och Örebro

6 oktober 2017

Vill du jobba i ett byggentreprenadföretag på frammarsch som fokuserar på utveckling av människor och som på riktigt jobbar tillsammans med alla aktörer i hela byggprojektet dvs. som jobbar med partnering fullt ut i alla led? Då har du chansen nu!  Sök jobbet själv eller tipsa en vän. Välkommen till Sveriges ledande partneringentreprenör

Vad vi erbjuder dig

Längtar du efter rätt förutsättningar att driva en effektiv byggproduktion? Skulle du vilja jobba med duktiga och högmotiverade hantverkare och vara ansvarig för samhällets viktigaste byggprojekt?

Du som har valt produktionschefsjobbet har ju, liksom oss, insett att du har ett av branschens viktigaste jobb nu och i framtiden.

Som produktionschef på ByggDialog jobbar du alltid i nära samverkan med alla aktörer som behövs för att genomföra ett byggprojekt. Redan från ett tidigt skede bygger vi upp den organisation som ska medverka. Vårt arbetssätt kallas ibland för partnering och blir allt vanligare i branschen.

Vi bygger alltid meningsfulla och samhällsbärande hus och anläggningar. Nästan alltid handlar det om lokaler för vård och skola och vi gör det tillsammans med beställaren, verksamheterna och alla andra som vet hur lokalerna ska vara för att fungera som bäst och vara hållbara framåt.  Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt i projektet.

Vi erbjuder dig möjlighet till egen utveckling och löpande kompetensutveckling inom en mängd olika områden i vår interna utbildningsakademi.

Produktionschef på ByggDialog

Som produktionschef på ByggDialog har du det övergripande ansvaret för att planera och driva byggproduktionen i projekt mot fastställda ekonomiska och tekniska mål. I din organisation ingår projektingenjörer, arbetsledare/förmän och yrkesarbetare. Du är ByggDialogs dagliga representant för samarbetspartners och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du medverkar även i projektens tidiga skeden. I rollen ingår bland annat arbetsmiljöansvar, produktionsplanering inklusive tids- och resursplanering, kostnadsstyrning och att involvera medarbetare och samarbetspartners i ByggDialogs arbetssätt.

Vi söker dig som har arbetat som platschef eller haft en arbetsledande befattning i byggprojekt. Du gillar att samarbeta och förstår värdet av samverkan och öppen dialog i byggprocessen. Du har god förmåga att leda andra. Just nu har vi behov av produktionschefer i Göteborg- och Hallandsregionen, Skövde och Örebro.

Ansökan

Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt till: lena-kajsa.hoglind@byggdialog.se
Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta personalchef Lena-Kajsa Höglind 070-753 88 04.

 

Just nu söker vi även produktionschefer i Stockholm/Uppsala. Läs mer om utvecklingsmöjligheter och våra lediga jobb under fliken Jobba här.

Kort fakta om oss:

Antal anställda: 150
Omsättning: 1 mdkr
Kontor: Stockholm/Uppsala, Göteborg, Örebro och Karlstad
Arbetssätt: Varje byggprojekt och samarbete genomförs alltid i partneringform.


ByggDialog startades år 2007 och har sitt säte i Karlstad med kontor i Stockholm, Göteborg och Örebro. Varje byggprojekt och samarbete genomförs i partneringform. vilket innebär att byggherre, brukare, företaget, övriga entreprenörer och leverantörer samverkar i en helt integrerad organisation. Ett arbetssätt där fokus ligger på dialog och samverkan vilket främjar kreativa, framgångsrika byggprocesser och utvecklar både projekt och människor. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar som bland annat är öppenhet, ärlighet, prisvärdhet och långsiktig lönsamhet. ByggDialog tar ansvar för att vara en drivande och sammanhållande kraft redan från projektidén i ett tidigt skede, eller med start i exempelvis systemskedet, för att sedan ta totalentreprenöransvaret för projektering och genomförande.

Patrik sätter formlucka

Våra hantverkareVisa galleri >>

Erik Olsson

Alla uppgifter om din kontaktperson

Läs om erfarenheter och hitta kontaktuppgifter till Byggdialogs alla tjänstemän här. Gå till sidan med kontaktpersoner.

Byggdialog2023-beskuren

Karriär och jobb

Vi har ett växande behov av nya medarbetare som är intresserade av att bidra till samhällsbyggandet och utvecklas i ett expansivt företag. Välkommen till oss!

Läs mer >>

referens_helmia01

Bilder på referensprojekt

Besök vår avdelning för referensprojekt och titta på nytagna bilder från exempelvis Sunne bibliotek, Outokumpo Degerfors, Helmia Karlstad. Klicka här.

Kontaktuppgifter:

Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
Telefon: +46(0)10-459 88 00


Se karta >

Tilldelningsbeslut, nya samarbeten och kontrakt

Strategiskt partneringprojekt med Landstinget i Värmland

15 juni 2018
Landstinget i Värmland avser att under perioden 2018-2022 investera i flera olika delprojekt inom...
Läs hela »