Produktionschef till Stockholm/Uppsala

3 oktober 2017

Vill du jobba i ett byggentreprenadföretag på frammarsch som fokuserar på utveckling av människor och som på riktigt jobbar tillsammans med alla aktörer i hela byggprojektet dvs. som jobbar med partnering fullt ut i alla led? Då har du chansen nu. Just nu söker vi produktionschef (platschef) till Stockholm/Uppsala. Ansök redan idag! Välkommen till Sveriges ledande partneringentreprenör!

Jobtip-Banner-1920x1080px

Vad vi erbjuder dig

Längtar du efter rätt förutsättningar att driva en effektiv byggproduktion? Skulle du vilja jobba med duktiga och högmotiverade hantverkare och vara ansvarig för samhällets viktigaste byggprojekt?

Du som har valt produktionschefsjobbet har ju, liksom oss, insett att du har ett av branschens viktigaste jobb nu och i framtiden.

Som produktionschef på ByggDialog jobbar du alltid i nära samverkan med alla aktörer som behövs för att genomföra ett byggprojekt. Redan från ett tidigt skede bygger vi upp den organisation som ska medverka. Vårt arbetssätt kallas ibland för partnering och blir allt vanligare i branschen.

Vi bygger alltid meningsfulla och samhällsbärande hus och anläggningar. Nästan alltid handlar det om lokaler för vård och skola och vi gör det tillsammans med beställaren, verksamheterna och alla andra som vet hur lokalerna ska vara för att fungera som bäst och vara hållbara framåt.  Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt i projektet.

Vi erbjuder dig möjlighet till egen utveckling och löpande kompetensutveckling inom en mängd olika områden i vår interna utbildningsakademi.

Produktionschef på ByggDialog

Som produktionschef på ByggDialog har du det övergripande ansvaret för att planera och driva byggproduktionen i projekt mot fastställda ekonomiska och tekniska mål. I din organisation ingår projektingenjörer, arbetsledare/förmän och yrkesarbetare. Du är ByggDialogs dagliga representant för samarbetspartners och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du medverkar även i projektens tidiga skeden. I rollen ingår bland annat arbetsmiljöansvar, produktionsplanering inklusive tids- och resursplanering, kostnadsstyrning och att involvera medarbetare och samarbetspartners i ByggDialogs arbetssätt.

Vi söker dig som har arbetat som platschef eller haft en arbetsledande befattning i byggprojekt. Du gillar att samarbeta och förstår värdet av samverkan och öppen dialog i byggprocessen. Du har god förmåga att leda andra.

Kort fakta om oss:

  • Antal anställda: 150
  • Omsättning: 1,1 mdkr
  • Kontor: Stockholm, Göteborg, Örebro och Karlstad
  • Arbetssätt: Varje byggprojekt och samarbete genomförs alltid i partneringform.

 

Ansökan:

Urval sker löpande så ansök gärna direkt eller så snart som möjligt till: lena-kajsa.hoglind@byggdialog.se eller via länken https://socialrecruiting.jobtip.se/platschef-till-stockholmuppsala.

Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss så är du varmt välkommen att ringa personalchef Lena-Kajsa Höglind, tel: 070-753 88 04.

ByggDialog är i en stark tillväxtfas och har just nu behov av platschefer men även projektingenjörer och projektledare på flera olika orter i Sverige bl.a. Skövde, Örebro, Göteborgs- och Hallandsregionen. Tveka inte att höra av dig om någon av dessa tjänster skulle vara intressant. Välkommen med din ansökan.

Björn justerar dörr till tvättstuga

Våra hantverkareVisa galleri >>

Erik Olsson

Alla uppgifter om din kontaktperson

Läs om erfarenheter och hitta kontaktuppgifter till Byggdialogs alla tjänstemän här. Gå till sidan med kontaktpersoner.

Byggdialog2023-beskuren

Karriär och jobb

Vi har ett växande behov av nya medarbetare som är intresserade av att bidra till samhällsbyggandet och utvecklas i ett expansivt företag. Välkommen till oss!

Läs mer >>

referens_helmia01

Bilder på referensprojekt

Besök vår avdelning för referensprojekt och titta på nytagna bilder från exempelvis Sunne bibliotek, Outokumpo Degerfors, Helmia Karlstad. Klicka här.

Kontaktuppgifter:

Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
Telefon: +46(0)10-459 88 00


Se karta >

Tilldelningsbeslut, nya samarbeten och kontrakt

Miljardprojekt till ByggDialog

14 juni 2017
ByggDialog har blivit tilldelade projektet Akut- och psykiatriblocket vid Kärnsjukhuset i Skövde,  en totalentreprenad...
Läs hela »