Produktionschefer till flera orter i alla regioner

3 oktober 2017

Vill du jobba i ett byggentreprenadföretag på frammarsch som fokuserar på utveckling av människor och som på riktigt jobbar tillsammans med alla aktörer i hela byggprojektet dvs. som jobbar med partnering fullt ut i alla led? Då har du chansen nu. Just nu söker vi produktionschefer (platschefer) till flera regioner och orter. Ansök redan idag. Välkommen till Sveriges ledande partneringentreprenör!

Produktionschef Västra Götalandsregionen

Vad vi erbjuder dig

Längtar du efter rätt förutsättningar för att driva en effektiv byggproduktion? Vill du jobba med duktiga och högmotiverade hantverkare och vara ansvarig för samhällets viktigaste byggprojekt?

ByggDialog driver enbart projekt i samverkansformen partnering och har utvecklat en arbetsmodell som utmanar den traditionella byggbranschen. Vi är övertygade om att det är framtidens sätt att jobba. Vi bygger alltid meningsfulla och samhällsbärande hus och anläggningar, främst lokaler för vård och skola. Tillsammans med beställare, verksamhet och övriga aktörer samverkar vi i en integrerad organisation för en effektivare och kvalitetssäkrad byggprocess. Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt i projektet och arbetar för projektets bästa. Vi ger dig också möjlighet till egen utveckling och löpande kompetensutveckling inom en mängd olika områden i vår interna utbildningsakademi.

Produktionschef på ByggDialog

Som produktionschef på ByggDialog jobbar du alltid i nära samverkan med alla aktörer som behövs för att genomföra ett byggprojekt. Du har det övergripande ansvaret för att planera och driva byggproduktionen i projekt mot fastställda ekonomiska och tekniska mål. I din organisation ingår projektingenjörer, arbetsledare/förmän och yrkesarbetare. Du är ByggDialogs dagliga representant för samarbetspartners och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du medverkar även i projektens tidiga skeden. I rollen ingår bland annat arbetsmiljöansvar, produktionsplanering inklusive tids- och resursplanering, kostnadsstyrning och att involvera medarbetare och samarbetspartners i ByggDialogs arbetssätt.

Vi söker dig som har arbetat produktionschef/platschef eller haft en arbetsledande befattning i byggprojekt. Du gillar att samarbeta och förstår värdet av samverkan och öppen dialog i byggprocessen. Du har god förmåga att leda andra.
Kort fakta om oss
Antal anställda: 150
Omsättning: 1 mdkr
Projektorter: Skövde, Göteborg, Örebro, Karlstad, Uppsala/Stockholm
Arbetssätt: Varje byggprojekt och samarbete genomförs alltid i partneringform. Det innebär att vi tillsammans med beställare, verksamhet och övriga aktörer samverkar i en integrerad organisation för en effektivare och värdeskapande byggprocess. Vi lägger stort fokus på fas 1 och är en aktiv och utvecklingsdriven partner i tidiga skeden där vi med vår nyckelkompetens hjälper kunden att planera och genomföra projekteringen. Vi lägger stor vikt vid att skapa en laganda där alla hjälps åt i projektet och arbetar för projektets bästa.

 

Ansökan:

Urval sker löpande så ansök gärna direkt eller så snart som möjligt till: lena-kajsa.hoglind@byggdialog.se. Ange i ansökan vilken region/ort du är intresserad av. 

Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss så är du varmt välkommen att ringa personalchef Lena-Kajsa Höglind, tel: 070-753 88 04.

Fler lediga jobb

ByggDialog är i en stark tillväxtfas och har just nu även behov av projektingenjörer och projektledare på flera olika orter i Sverige bl.a. Skövde, Göteborg, Hallandsregionen, Örebro, Uppsala och Stockholm. Mer information om lediga tjänster hittar du under fliken Jobba här. Du är också välkommen att lämna en spontanansökan till lena-kajsa.hoglind@byggdialgo.se.

Erik Olsson

Alla uppgifter om din kontaktperson

Läs om erfarenheter och hitta kontaktuppgifter till Byggdialogs alla tjänstemän här. Gå till sidan med kontaktpersoner.

Byggdialog2023-beskuren

Karriär och jobb

Vi har ett växande behov av nya medarbetare som är intresserade av att bidra till samhällsbyggandet och utvecklas i ett expansivt företag. Välkommen till oss!

Läs mer >>

referens_helmia01

Bilder på referensprojekt

Besök vår avdelning för referensprojekt och titta på nytagna bilder från exempelvis Sunne bibliotek, Outokumpo Degerfors, Helmia Karlstad. Klicka här.

Lars kollar in ritningar

Våra hantverkareVisa galleri >>

Kontaktuppgifter:

Herrgårdsgatan 6
652 24 Karlstad
Telefon: +46(0)10-459 88 00


Se karta >

Tilldelningsbeslut, nya samarbeten och kontrakt

Strategiskt partneringprojekt med Landstinget i Värmland

15 juni 2018
Landstinget i Värmland avser att under perioden 2018-2022 investera i flera olika delprojekt inom...
Läs hela »